Δύο off shore της μιας λίρας με έδρα την Μεγάλη Βρετανία.Ο Υπουργός Άμυνας καλείται να απαντήσει.

13-4-2016

















ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕ OFF SHORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – ΕΚΘΕΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ


Μπορεί να μοιάζει αδιανόητο, αλλά με βάση αδιάψευστα ντοκουμέντα που έχει στην κατοχή του το newsbomb.gr η οικογένεια Καμμένου ίδρυσε στη Μεγάλη Βρετανία δύο εταιρείες της μιας λίρας τον Φεβρουάριο του 2016, μόλις φέτος δηλαδή, και μάλιστα στο όνομα του Ηλία Καμμένου, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατο του πατέρα του σημερινού υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν απο μια τέτοια ενέργεια δεκάδες. Εμείς απλα θέτουμε στο τραπέζι τα πραγματικά γεγονότα και τα ερωτήματα σε μια εποχή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ. ευαγγελίζεται καθημερινά τη διαφάνεια.

Η υποθεση αφορά δυο εταιρείες με άγνωστο αντικείμενο εργασιών και άγνωστα περιουσιακά στοιχεία. Μια ιστορία που γεννά τεράστια ερωτήματα καθώς δεν αφορά οποιονδήποτε ιδιώτη αλλά τον πατέρα του Πάνου Καμμένου, ενός κεντρικού πολιτικού προσώπου, που σήμερα όχι μόνο καθορίζει τις τύχες της χώρας μαζί με τον συγκυβερνώντα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά επιπλέον αποτελεί διαπρύσιο κήρυκα της κάθαρσης, καταγγέλλοντας σε κάθε ευκαιρία τους πολιτικού του αντιπάλους για μαύρου χρήμα, μίζες και σκάνδαλα.

Η ύπαρξη των δυο εταιρειών ήρθε στο φως της δημοσιότητας απο κάποια blog στο διαδίκτυο.

Το Newsbomb.gr πήγε την έρευνα ένα βήμα παραπέρα...

Όλα αυτά ενώ ήδη η παγκόσμια κοινή γνώμη συγκλονίζεται από το τεράστιο σκάνδαλο των panama papers που δεν αφορά σε κάτι διαφορετικό, αλλά σε off shore εταιρείες που ιδρύει σε όλο τον κόσμο για δικηγορική εταιρεία του Παναμά. Και ας μην ξεχνάμε ότι για αυτές τις αποκαλύψεις, που βρίσκονται έτσι κι αλλιώς σε πρώιμο στάδιο (έχουν δοθεί στη δημοσιότητα μόλις μερικές δεκάδες από 11,5 εκατομμύρια έγγραφα) έχει παραιτηθεί ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας. Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Ντέιβιντ Κάμερον, πιέζεται να παραιτηθεί λόγω των off shore εταιρειών που είχε ο πατέρας του.

Ας δούμε τα πράγματα με τη σειρά, μέσα από τα επίσημα έγγραφα που έχει στην κατοχή του το Newsbomb.gr:

Στο επίσημο μητρώο των εταιρειών της Μεγάλης Βρετανίας και της Ουαλίας εγγράφονται στις 2 και στις 4 Φεβρουαρίου 2016, δύο εταιρείες της μιας λίρας και μιας μετοχής με δηλωμένο διαχειριστή τον πατέρα του Πάνου Καμμένου, υπέργηρο πρώην επιχειρηματία Ηλία Καμμένο που πέθανε λίγες ημέρες αργότερα, στις 12 Φεβρουαρίου μετά από μακροχρόνια ασθένεια.

• Η μία εταιρεία με το όνομα Sea Flyer Limited και αριθμό μητρώου 09983614 έχει ημερομηνία δήλωσης στις 2 Φεβρουαρίου και έχει κενό το σχετικό κουτί όπου δηλώνεται η «φύση της εταιρείας» (nature of business), που όπως σημειώνεται θα δηλωθεί μελλοντικά. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ

• Η άλλη εταιρεία με το όνομα OceanFlyer Limited και αριθμό μητρώου 9986968 έχει ημερομηνία δήλωσης στις 4 Φεβρουαρίου και στη φύση της εταιρείας καταγράφεται: 99999 dormant company (ανενεργός εταιρεία). ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΙΔΡΥΣΗΣ



Διαβάστε περισσότερα εδω:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/04/off-shore_13.html#more


Πηγή:Newsbomb.gr

Σχόλια