Σχέδιο αποσταθεροποίησης και ανατροπής της κυβέρνησης από συστημικά ΜΜΕ κατήγγειλε στον Αlpha 989 ο Πάνος Σκουρλέτης.

6-2-2016














 Σχέδιο αποσταθεροποίησης και ανατροπής της κυβέρνησης από συστημικά ΜΜΕ σε συνεννόηση με εγχώριους και ξένους κύκλους, κατήγγειλε στον Αlpha 989 ο Πάνος Σκουρλέτης.

Έκανε λόγο για «εικονική πραγματικότητα υπερδιογκωμένη από τα ΜΜΕ» αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό και πρόσθεσε ότι «μεγάλα τμήματα της κοινωνίας –δεν πανηγυρίζουν βέβαια– αλλά παρακολουθούν με σκεπτικισμό και ανοχή τις προσπάθειες της κυβέρνησης».

Συγκεκριμένα για τους αγρότες είπε ότι……….

«είναι αξιοπρεπής η κινητοποίησή τους. Όλος ο κόσμος όμως που κατεβαίνει δεν είναι ενιαίος. Να μην τον ταυτίζουμε με ακροδεξιές ομάδες που κατεβαίνουν, τους βλέπουμε και από τα συνθήματά τους».

«Η κυβέρνηση έχει δώσει και έχει πάρει πράγματα. Υπάρχουν και στοιχεία που κερδίσαμε αυτό το διάστημα, όπως πχ η εξασφάλιση του δημόσιου χαρακτήρα των δικτύων της ΔΕΗ (ΑΔΜΗΕ) που είναι τεράστιο ζήτημα. Κάποια θέματα πρέπει να είναι κάτω από δημόσιο έλεγχο. Έχουμε αναλάβει όμως και δεσμεύσεις, προσπαθούμε να τους ελέγχουμε γιατί έχουμε πάθει ως χώρα πχ με το σκάνδαλο Εnerga Ηellaspower». Υπενθύμισε ότι«δικηγόρος των απατεώνων ήταν ο Μάκης Βορίδης, δεν ξέρω αν είναι ακόμη». Τόνισε την ανάγκη «να υπάρχουν ελεγκτικές αρχές».

Για τις Σκουριές ο Υπουργός είπε ότι«κινούμαστε όπως και πριν, πριν υπάρξει το σόου της Eldorado Gold. Έχει υποβάλει μελέτες για έγκριση, θα δοθεί απάντηση στα προβλεπόμενα χρονικά όρια. Αν αναστείλει τις εργασίες της αυτό είναι για λόγους καθαρά οικονομικούς. Εμείς θα σεβαστούμε τις όποιες αποφάσεις του ΣΤΕ, έχουν γραφτεί όμως πολλά ψέματα. Πρώην υπουργοί έλεγαν ότι «υπάρχουν 15 αποφάσεις κατά του Σκουρλέτη» και τα γράφουν και τα ΜΜΕ».

Τόνισε την ανάγκη «να αλλάξει το στρεβλό τοπίο στα μίντια και να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο» υπογραμμίζοντας ότι «υπάρχει η πολιτική βούληση».

«Η ανωμαλία στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο είναι αυτό που ίσχυε τα προηγούμενα χρόνια, επιχειρούμε επιστροφή στην κανονικότητα», είπε χαρακτηριστικά. Έκανε λόγο για «σχέσεις διαπλοκής, σχέσεις ΜΜΕ με πολιτικούς παράγοντες».


Πηγή:tolimeri.wordpress.com

Σχόλια