ΘΗΒΑ:3 συλλήψεις στη Θήβα για ναρκωτικά

2-10-2015




















Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών,
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν σε περιοχές της Θήβας, της Λαμίας και της Χαλκίδας, συνολικά οκτώ (8) άτομα

Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ναρκωτικά δισκία
Συνελήφθησαν χθες (01-10-2015), σε περιοχές της Θήβας, της Λαμίας και της Χαλκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνολικά οκτώ (8) ημεδαποί (επτά άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας από 17 έως και 47 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν ένας 37χρονος και μία 38χρονη, στην περιοχή του Πυρίου Θηβών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• (8) αυτοσχέδιες ισοβαρείς νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης,

• (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και

• δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν προμηθευτεί τις προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες, από έναν 23χρονο, ο οποίος επίσης εντοπίστηκε και συνελήφθη στην ανωτέρω περιοχή.

Επίσης σε περιοχές της Χαλκίδας, συνελήφθησαν ένας 35χρονος και ένας 17χρονος, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. και της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα. Κατασχέθηκαν κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.

Επιπλέον σε περιοχές της Λαμίας, συνελήφθησαν ένας 33χρονος και ένας 47χρονος, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας. Κατασχέθηκαν δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέλος στην περιοχή της Θήβας, συνελήφθη ένας 40χρονος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν ομοίως και κατασχέθηκαν, δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. Τονίζεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.


Πηγή:permisospress.blogspot.gr

Σχόλια