ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Παρουσίαση βιβλίου του συγγραφέα Θανάση Καραπέτσα στη Θήβα

10-6-2015


















 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 Παρουσίαση βιβλίου του συγγραφέα Θανάση Καραπέτσα στη Θήβα 


 Στην αίθουσα του Σ.Φ.Ε. στη Θήβα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουνίου, η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα και εκπαιδευτικού κ. Θανάση Καραπέτσα με τίτλο “Ο Διχασμός του '18- Τα Λαμιακά και τα Θηβαϊκά”, τα οποία αποτελούν μέρος του Διχασμού που δοκίμασε αντοχές, χώρισε ανθρώπους και έσπειρε εχθρότητα στην κοινωνία μας στις αρχές του προηγούμενου αιώνα.
















 Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο οποίος συνεχάρη τον συγγραφέα για τη νέα του συγγραφική δημιουργία, μέσα από την οποία αναδεικνύεται ένα ξεχωριστό και ίσως άγνωστο σε πολλούς κομμάτι της ελληνικής μας ιστορίας, με ιδιαίτερη επιμέλεια και προσοχή και όπως είπε χαρακτηριστικά “είναι μια σημαντική παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές”.

Για το βιβλίο μίλησαν ο π. Σπυρίδωνας Βασιλάκος, εφημέριος του Ι.Ν. Ευαγγελιστή Λουκά και συγγραφέας, η κα Χριστίνα Κολοβού, Διδάκτωρ Θεολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών και Σχολική Σύμβουλος, ο κ. Κων/νος Νιχωρίτης, Καθηγητής του Τμήματος Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ο κ. Σωτήρης Καραμαγκιώλης, Δικηγόρος και Πρόεδρος του Σ.Φ.Ε. και ο Συγγραφέας κ. Καραπέτσας.

 Παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Κίτσος Σπ. και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Χαρέμης Κ. και Κουτσοδήμος Δ.

 Την παρουσίαση διοργάνωσαν οι εκδόσεις “Μπατσιούλας” και ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Θήβας “Ο Επαμεινώνδας” και συντόνισε ο κ. Τρικαλίτης Νίκος.


 Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια