Στο στόχαστρο της Αντιτρομοκρατικής η "αμαζόνα" των ληστών του Διστόμου

3-6-2015















 Η υπόθεση των ληστών του Διστόμου με προσθήκες από τους “ληστές με τα μαύρα”, δεν έκλεισε στην Ν. Αγχίαλο του Βόλου. Η “αμαζόνα” της ομάδας, το άγνωστο δηλαδή πρόσωπο που φαίνεται να κινείται με άνεση μεταξύ του κοινού Ποινικού Δικαίου και του “Αντάρτικου Πόλεων”, παραμένει ασύλληπτη, όπως άλλοι τέσσερις συνεργοί των συλληφθέντων, των οποίων όμως τα ίχνη έχουν χαθεί.

Η “αμαζόνα” της ομάδας των ληστών, είναι ένα πρόσωπο που οι αστυνομικοί κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό εδώ και τρία χρόνια. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, η συγκεκριμένη γυναίκα εμφανίζεται για πρώτη φορά στο πλάι των ληστών του Δίστομου πριν από περίπου 3 χρόνια, στην ληστεία που είχε σημειωθεί σε τραπεζικό υποκατάστημα στα Μέθανα Τροιζηνίας.

Μάλιστα από εκείνη την ληστεία οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής έχουν στα χέρια τους και την φωτογραφία της “αμαζόνας”, καθώς την είχε “συλλάβει” η κάμερα παρακολούθησης του υποκαταστήματος.

Ο ρόλος της “αμαζόνας” στην συγκεκριμένη ληστεία είναι αυτός της κατόπτευσης και του τσιλιαδόρου την στιγμή που ο Μαζιώτης με τους συνεργούς του διαπράττουν την ληστεία.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια