ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Συμμετοχή Δημάρχου Λεβαδέων στην ενημερωτική συνάντηση με τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας

11-6-2015


ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ












Λιβαδειά, 11 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του νέου Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστορα Αντωνίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, συμμετείχε στην ενημερωτική συνάντηση όπου τέθηκαν υπόψη του κ. Αντωνίου τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γ.Ν. Λιβαδειάς.


 Η Δήμαρχος τόνισε ότι τάσσεται υπέρ της διατήρησης και αναβάθμισης όλων των μονάδων παροχής υπηρεσιών υγείας μέσω της καλύτερης στελέχωσης τους και της αξιοποίησης του υφιστάμενου προσωπικού.
 Σημείωσε επίσης, ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα είναι συμπαραστάτης στο έργο του νέου Διοικητή για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς του πολίτες και υποσχέθηκε ότι θα υπάρξει σχετική πίστωση χρόνου για την επίλυση των προβλημάτων τα οποία εντοπίζονται στο Γ.Ν.
Λιβαδειάς. Υπογράμμισε ωστόσο, ότι μετά την παρέλευση ενός εύλογου χρονικού διαστήματος, εάν εξακολουθούν τα προβλήματα να παραμένουν άλυτα, η τοπική κοινωνία θα σταθεί απέναντι στη νέα Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια