Νέα πρόκληση Χρυσαυγιτών στη Βουλή – Λεκτική επίθεση Λαγού σε Κανέλλη

7-5-2015

















Μετά τον Ηλία Κασιδιάρη και το χαστούκι που έριξε στην Λιάνα Κανέλλη στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, ακόμη ένας βουλευτής της Xρυσής Αυγής, ο Γιάννης Λαγός, επιχείρησε να επιτεθεί στη Λιάνα Κανέλλη μέσα στη Βουλή.

Το περιστατικό ξεκίνησε στην επιτροπή σωφρονιστικού συστήματος όταν ο Χρυσαυγίτης βουλευτής Λαγός είπε ότι θέλει να μιλήσει ως υπόδικος. Η Λιάνα Κανέλλη λίγο αργότερα απάντησε «δεν είμαστε όλοι ίδιοι σ” αυτή την επιτροπή» και βγήκε έξω. Ομως αμέσως την ακολούθησε ο Γιάννης Λαγός.

Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Μανιός, και ο Χρήστος Σμίας και ο Δημήτρης Κυριαζίδης από τη Νέα Δημοκρατία τον εμπόδισαν να την πλησιάσει, αλλά ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση, στην οποία ο Γ. Λαγός της είπε: «Σε είδα και σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής». «Ναι, ήμουν», απάντησε η βουλευτής του ΚΚΕ. «Να δεις πώς θα φύγεις» είπε ο Γ. Λαγός.

«Με απειλείς;», τον ρώτησε η κ. Κανέλλη. «Ναι σε απειλώ, τι θα πεις, ότι σου έδωσα κανένα χαστούκι; Να μου κάνεις και εμένα μήνυση», απάντησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
«Μήνυση δεν έκανα ούτε στον Κασιδιάρη, θα κάνω σε εσένα;» ανταπάντησε η Λ. Κανέλλη.
Το περιστατικό σχολίασε η πρόεδρος της Επιτροπής Βασιλική Κατριβάνου. «Χαίρομαι πάρα πολύ που κάποιοι συνάδελφοι βγήκαν έξω και υπερασπίσθηκαν συναδέλφους βουλευτές» είπε, δηλώνοντας ότι για το γεγονός θα ενημερωθεί η Πρόεδρος της Βουλής και οι βουλευτές.

Δεν μπορούμε να δεχθούμε να μας απειλούν μέσα στη Βουλή μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που είναι υπόδικοι απειλώντας μας».


Πηγή:www.tribune.gr

Σχόλια