ΒΟΙΩΤΙΑ:Νεαροί είχαν ρημάξει φορτηγά στην Βοιωτία

26-5-2015















 «Εφιάλτης» για τους ιδιοκτήτες Ι.Χ. φορτηγών είχε γίνει μια σπείρα νεαρών που χτυπούσε σε όλη την Βοιωτία από τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2014. 


 Στο διάστημα αυτό, είχαν κλέψει 17 οχήματα και αποπειράθηκαν να κλέψουν άλλα δυο, με προτίμηση στα μοντέλα… δεκαετίας και πλέον, τα οποία δεν διέθεταν σύγχρονα αντικλεπτικά συστήματα!

Η εξάρθρωση της συμμορίας ξεκίνησε στην περιοχή του Ορχομενού, όπου οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς συνέλαβαν έναν 21χρονο και έναν 18χρονο που προσπάθησαν να κλέψουν ένα όχημα. Λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθησαν και οι δύο συνεργοί τους, ένας 27χρονος και ένας 16χρονος τη στιγμή που έβγαιναν από ένα σπίτι στην περιοχή το οποίο χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο.

Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι δράστες, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν τρία κινητά και ένας «κάβουρας», είχαν κλέψει τέσσερα φορτηγά στην Αλίαρτο, τρία στη Θήβα, δύο στον Ορχομενό όπου είχαν και μια αποτυχημένα απόπειρα, τρία στις Ερυθρές Αττικής, δύο στα Βάγια και από μία στο Καπαρέλλι, τις Θεσπιές, τις Πλαταιές και τον Παύλο Βοιωτίας.

Οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς που τους απήγγειλε κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και κλοπές τροχοφόρων, ενώ ο 18χρονος κατηγορείται και για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.. Η έρευνα συνεχίζεται, για να διερευνηθεί πλήρως η δραστηριότητα της σπείρας και τυχόν άλλες παρόμοιες κλοπές.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια