ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ_ΔΤ_Στη Λιβαδειά η ΚΑΡΜΕΝ του Μπιζέ από την Εθνική Λυρική Σκηνή (28-5-15)

27-5-2015























 ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λιβαδειά, 25/5/2015


Στη Λιβαδειά η ΚΑΡΜΕΝ του Μπιζέ
από την Εθνική Λυρική Σκηνή
Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος»", το οποίο υλοποιείται από το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή και το Future Library με την υποστήριξη της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος – η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς με την υποστήριξη του Δήμου Λεβαδέων, έχει τη χαρά να φιλοξενεί στην πόλη μας την Εθνική Λυρική Σκηνή, η οποία θα παρουσιάσει την παράσταση Κάρμεν του Μπιζέ (Όπερα της βαλίτσας).

Η Λιβαδειά είναι ο τελευταίος σταθμός του μεγάλου ταξιδιού, η 23η πόλη που επισκέπτεται η Εθνική Λυρική Σκηνή στο πλαίσιο του Προγράμματος αυτού.

Η παράσταση θα δοθεί την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Λιβαδειάς (Αριστοφάνους) στις 8 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, τα οποία θα διανεμηθούν στην είσοδο του χώρου, μια ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Ωραιο Site!!! εχω και εγω ενα blog που αφορα τις Ομορφιες της Μεσσηνιας! θα χαρω πολυ να μπειτε και γιατι οχι να σχολιασετε!!! www.messinia1234.com