ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:Με επιτυχία η επιστημονική ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών

2-4-2015



















 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία η επιστημονική ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Θηβών



Μια ιδιαιτέρα ενδιαφέρουσα διθεματική επιστημονική ημερίδα διοργάνωσε, το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο, ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας σε συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν η Παιδίατρος- Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηβών- Επιμελήτρια της Σχολής Δημόσιας Υγείας κα Μπαρμπούνη Αναστασία, που μίλησε για την εμβολιαστική κάλυψη και ο Επίκουρος Καθηγητής Παθολογίας της Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Αναργύρων και συμπολίτης μας κ. Ιωάννης Ελευσυνιώτης, που ανέπτυξε τους μύθους και τις αλήθειες για την ηπατίτιδα. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση, όπου οι διακεκριμένοι ιατροί απάντησαν στα ερωτήματα των παραβρισκόμενων.

Την ημερίδα χαιρέτησε ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, ο οποίος συνεχάρη την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θήβας κ. Φιλιώ Πρωτόπαπα και τα μέλη του Συλλόγου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, τονίζοντας ότι είναι θεσμική παρέμβαση η βούληση του Ιατρικού Συλλόγου να ενημερώνει τους πολίτες για σημαντικά ιατρικά ζητήματα.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια