ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θηβών

7-3-2015


Λιβαδειά, 5 Μαρτίου 2015











 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατά την προχθεσινή συνάντηση (3/3/2015) που είχαν εκπρόσωποι του νομού Βοιωτίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό έγινε μια ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θηβών και για τα οποία ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας ήταν απόλυτα ενήμερος. Ο κ. Ξανθός ενημέρωσε τους Βοιωτούς εκπροσώπους ότι το Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο της επιβίωσης του συστήματος Υγείας, θα προχωρήσει σε άμεσες ενέργειες όπως είναι η τοποθέτηση ιατρικού προσωπικού στα δύο Νοσοκομεία και έθεσε για το μέλλον τη συζήτηση για την αναβάθμισή τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι βουλευτές του Νομού Βοιωτίας κ.κ. Γιάννης Σταθάς, Αθανάσιος Σκούμας και Ευάγγελος Μπασιάκος, η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπυρίδωνας Νικολάου, ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής των Νοσοκομείων Λιβαδειάς και Θήβας, οι Πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων Λιβαδειάς και Θήβας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, καθώς και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων των δύο Νοσοκομείων.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια