ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΛΟΓΙΑ !!! ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΒΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑ'Ι'ΤΙΣΣΑΣ !!! ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΡΟΥΦΟΥ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ 275 ΕΤΩΝ !!!

28-2-2015


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΡΟΥΦΟΥ ΘΗΒΩΝ

Θήβα 27 Φεβρουαρίου 2015
























Μεγάλη ευλογία για τη Θήβα μας η παρουσία στον Ιερό Ενοριακό Ναό των Αγίων Νικολάου & Ρούφου Θηβών τής Ιστορικής Θαυματουργής Εικόνας τής Παναγίας τής Πορτα'ι'τισσας , πού βρισκόταν από το 1740 στο υπόγειο τού Ιερού Ναού , δωρεά πριν από 275 χρόνια !!! από το Άγιον Όρος και την Ιερά Μονή των Ιβήρων , με Ευλογίες στο κάτω μέρος της στη Θήβα και τούς κατοίκους της και ανακαλύφθηκε πρόσφατα από τον Αιδεσιμολογιότατο Ιερέα τού Ναού , Πατέρα Παναγιώτη Βασιλείου .

Η σπάνια Ιστορική Ιερά Εικόνα συντηρήθηκε και κοσμεί πλέον τον Ιερό Ενοριακό Ναό των Αγίων Νικολάου & Ρούφου Θηβών , και αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για τούς πιστούς όλης τής Βοιωτίας και όχι μόνο .

'' Υπεραγία Θεοτόκε σώσων ημάς από κάθε κακό τής βάρβαρης εποχής πού βιώνουμε ''
*** Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Ενοριακή Επιτροπή τού Ιερού Ενοριακού Ναού των Αγίων Νικολάου & Ρούφου Θηβών για την ενημέρωση πού μου παρείχαν σχετικά με το Θαυμαστό γεγονός τής παρουσίας τής Ιστορικής σπάνιας Θαυματουργής Ιερής Εικόνας στη Θήβα μας.


 ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια