Λουκέτο στο εστιατόριο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗΣ Ελληνίδας τηλεμαγείρισσας... [photo]

6-10-2014
























 Τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν την Ελληνίδα σεφ στην απόφαση να κλείσει την επιχείρησή της... Δυστυχώς, τα υπέρογκα έξοδα και η κρίση που μαστίζει την υφήλιο, οδήγησαν Ελληνίδα τηλεμαγείρισσα στην απόφαση να κλείσει το εστιατόριό της.

Ο λόγος για τη Μαρία Λόη η οποία αναγκάστηκε να κλείσει το διάσημο εστιατόριό της στη Νέα Υόρκη. Το γνωστό Loi restaurant που διατηρούσε εδώ και τέσσερα χρόνια στην περιοχή του Upper West side έκλεισε οριστικά.

Ο λόγος που η Μαρία Λόη έβαλε λουκέτο στο εστιατόριο, ήταν το πολύ υψηλό ενοίκιο που έπρεπε να καταβάλει στον ιδιοκτήτη του κτιρίου, αλλά και το γεγονός ότι τα χρήματα που είχε δαπανήσει για να το ανακαινίσει, παρά την επιτυχία που είχε το εστιατόριο κυρίως τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του δεν κατάφεραν να κάνουν απόσβεση.

Τα λειτουργικά έξοδα ήταν πολλά σύμφωνα με τη real. Εκτός από τα κοσμικά events που διοργάνωνε η ίδια και τους Έλληνες σταρ που περνούσαν από το εστιατόριό της, μια από τις πιο λαμπερές στιγμές του Loi restaurant ήταν όταν ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε οργανώσει εκεί εκδήλωση.

Πάντως, η Μαρία Λόη δεν σταματά εδώ. Στα σχέδιά της είναι δύο νέα εστιατόρια σε συνδυασμό με το βιβλίο που ήδη γράφει και αφορά την ελληνική μεσογειακή δίαιτα.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια