Βοιωτία: Ιερέας έδωσε μπουνιά σε αστυνομικίνα!

3-10-2014
























 Η αστυνομικός έχασε τις αισθήσεις της και ο αρχιμανδρίτης τράπηκε σε φυγή....


Όλα έγιναν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής σε τροχονομικό έλεγχο στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας.

Την ώρα που η ανθυπαστυνόμος έκανε έλεγχο στα χαρτιά του αυτοκινήτου, αρχικά υπήρξε φραστική αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Αρχιμανδρίτης μεταξύ άλλων είπε "γαϊδούρα" την αστυνομικό και της επιτέθηκε και προσπάθησε να την χαστουκίσει. Εκείνη αμυνόμενη έβαλε τα χέρια μπροστά στο πρόσωπο για να προστατευθεί.

Ωστόσο η άτυχη αστυνομικός από το χτύπημα που δέχτηκε της έπεσε το μπλοκ με τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια, της έφυγαν τα γυαλιά από το πρόσωπο, ενώ πέφτοντας χτύπησε με το κεφάλι δυνατά στις πλαϊνές μπάρες της εθνικής οδού.

Η αστυνομικός έχασε τις αισθήσεις της από το χτύπημα, ενώ ο Αρχιμανδρίτης μόλις η κοπέλα έπεσε μπήκε στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Ο ιερωμένος αναζητήθηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου άλλα δεν βρέθηκε.

Λίγες ώρες αργότερα ο αρχιμανδρίτης έδωσε την δικιά του ερμηνεία σε τηλεοπτικό κανάλι. Πιο συγκεκριμένα παραδέχτηκε πως κινούνταν με το αυτοκίνητό του με μεγάλη ταχύτητα και ότι η αστυνομικός τον σταμάτησε σε μπλόκο. Μέσα στο όχημα επέβαιναν δύο ακόμη άτομα. Μία γυναίκα και ένας άνδρας Ο ίδιος της έδωσε τα χαρτιά του ευγενικά και κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο την ρώτησε με πόσο έτρεχε. Με 157 χιλιόμετρα του απάντησε εκείνη και ο Αρχιμανδρίτης της είπε πως δεν το κατάλαβε καν.

Στην συνέχεια ο ιερέας υποστηρίζει πως η αστυνομικός ήταν ειρωνική μαζί του.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια