ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ εικόνες από τη βιομηχανία σκυλίσιου κρέατος στο Βιετνάμ...

6-10-2014

















 Χιλιάδες κουτάβια αρπάζονται από κήπους και αυλές στο Βιετνάμ για να γίνουν… μεζές και μάλιστα πολύ καλός όπως αναφέρουν οι ντόπιοι. Το ντοκιμαντέρ του Channel 4, «Unreported World», αποκάλυψε πως κάθε χρόνο επτά τόνοι ζωντανών σκύλων μεταφέρονται στην πρωτεύουσα Ανόϊ.

Πολλά τα κλέβουν άντρες κατά την διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιώντας λάσο για να τα παγιδεύσουν και ο λόγος που μιλήσαμε παραπάνω για… βάρος, ήταν επειδή πουλιούνται με το… κιλό κι έτσι τα αναγκάζουν να τρώνε με χωνί, ούτως ώστε να παίρνουν όσο περισσότερο βάρος γίνεται.

Στη συνέχεια τα σκυλιά στοιβάζονται κυριολεκτικά σε φορτηγά και μεταφέρονται στο Ανόϊ, όπου στοιβάζονται… ξανά σε μεγάλα κλουβιά πριν σφαγιαστούν και σερβιριστούν στους πελάτες.

 Ο ιδιοκτήτης ενός σφαγείου, τα οποία παρεμπιπτόντως «επεξεργάζονται» περίπου 2.000 ζωντανούς σκύλους την ημέρα, ο Kieu Vu, δήλωσε στους συντελεστές του ντοκιμαντέρ ότι σφιαγιάζει περίπου 30 σκύλους ημερησίως και παρόλο που υπάρχουν κανόνες ενάντια στη σφαγή βοοειδών, γουρουνιών και πουλερικών στη χώρα, δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για τη σφαγή σκύλων, οι οποίοι πολλές φορές δέχονται πολλαπλά και βίαια χτυπήματα στο κεφάλι για να πεθάνουν.

Δύο άντρες που κλέβουν σκυλιά, δήλωσαν πως η αμοιβή τους είναι 100 δολάρια την ημέρα, ενώ ο ένας υπερηφανευόταν πως είχε κλέψει περισσότερα από 3.000 κουτάβια σε επτά χρόνια. Αν πιαστούν από την αστυνομία, πληρώνουν ένα μικρό πρόστιμο, αφού οι φυλακές της χώρας δεν χωράνε πολλούς κρατούμενους και προορίζονται για πιο… σκληρούς εγκληματίες.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια