Απίστευτο: Ο Λιάγκας είδε την... πλάτη του Σεφερλή! (Φωτό)

14-10-2014
















 Άγγιξε το 62,2%,ο Μάρκος Σεφερλής, απογειώνοντας το Mega στο... "Θεό" ενώ η συντριβή για τα υπόλοιπα κανάλια ήταν μεγάλη! Πως θα απαντήσει ο Λιάγκας που δεν έχει μάθει να χάνει αλλά ήξερε ότι θα έρθει κι αυτή η στιγμή; Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης!

Ο Μάρκος Σεφερλής έκανε πρεμιέρα το πρωινό της Δευτέρας και σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του! Τίποτα δεν έμεινε όρθιο από τον τυφώνα Μάρκο, εκτός από τα νούμερα τηλεθέασης του MEGA που έφτασαν σε τέτοιο ύψος που ζαλίζουν σήμερα ακόμα και τα στελέχη του Μεγάλου Καναλιού!

Το Mega με Μία σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 47% φτάνοντας ακόμα και το 49,8%! Το ίδιο διάστημα, η τηλεθέαση για το Πρωινό στον ΑΝΤ1 δεν ξεπερνούσε το 19,3%. Όσο για τα υπόλοιπα κανάλια... αυτή τη μέρα μάλλον θέλουν να την ξεχάσουν, καθώς παγιδεύτηκαν σε μονοψήφια νούμερα.

Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 15-44 ο Μάρκος Σεφερλής εκτοξεύθηκε στο 53,6%, αγγίζοντας μεταξύ 11:00 - 11:30 το αστρονομικό 62,2%! Για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά τα μηχανάκια μέτρησης της Nielsen κατέγραψαν 15,8%, ενώ τα υπόλοιπα κανάλια κινήθηκαν λίγο πάνω από το 0%! Αν και είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε τελικά συμπεράσματα για το ποιος θα αναδειχθεί νικητής στην πρωινή ζώνη τη φετινή σεζόν, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η αποδοχή του Μάρκου Σεφερλή από το τηλεοπτικό κοινό ήταν στην πρεμιέρα κάτι παραπάνω από θεαματική! Φέρνοντας κάτι καινούργιο, ο δημοφιλής κωμικός έδωσε με τον δικό του τρόπο την απάντησή του σε όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν εις βάρος του το προηγούμενο διάστημα.


Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κράτησαν αντίσταση και ένα σημαντικό μερίδιο από την πίτα, αλλά πλέον, διαπιστώνουν ότι έχουν απέναντί τους έναν σαρωτικό αντίπαλο και πολλές μάχες που θα πρέπει να δώσουν. Όσο για τα υπόλοιπα κανάλια... συντριβή!



Πηγή:www.markos.tv

Σχόλια