ΘΗΒΑ:Παράσταση του θεατρικού εργαστηρίου Μικρασιατών Θήβας

9-9-2014























 Ανοικτή επιστολή και πρόσκληση στους πολίτες της Θήβας

Φίλες και φίλοι,

Η Ένωση Μικρασιατών Θήβας λειτουργεί από το 2006 θεατρικό τμήμα με ξεχωριστές και πετυχημένες παραστάσεις . Από τον Οκτώβρη του 2013 ξεκίνησε η λειτουργία του θεατρικού μας εργαστηρίου με την καθοδήγηση των Ράνιας Νταλαχάνη-Βασίλη Βαλέρη.

Η στελέχωση των τμημάτων μας, παιδιά-ενήλικες, έγινε με τη συμμετοχή αξιόλογων συμπολιτών μας που έχουν ταλέντο και θέλουν να εκφραστούν μέσω του θεάτρου. Τόσο τα μικρά παιδιά όσο και τα μεγαλύτερα παιδιά (τμήμα ενηλίκων), παράλληλα με την διδασκαλία δούλεψαν και παρουσιάζουν στην Θήβα, στο θέατρο Μοσχοποδίου, έργα του Αριστοφάνη. Το παιδικό τμήμα παρουσίασε την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου την παράσταση «Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη» (Αχαρνιώτες-Ειρήνη-Όρνιθες-Λυσιστράτη) και το τμήμα ενηλίκων θα παρουσιάσει την παράσταση «Εκκλησιάζουσες» την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου.

Απευθυνόμενοι σε όλες και όλους τους Θηβαίους συμπολίτες μας που αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό ζητάμε να βάλουν την δική τους μοναδική πινελιά στηρίζοντας με αλτρουιστική διάθεση αυτή την προσπάθεια των μελών του θεατρικού εργαστηρίου. Ας μην ξεχνάμε ότι ένας από τους κοινούς βασικούς στόχους όλων των πολιτιστικών συλλόγων και ομάδων της πόλης μας είναι να δώσουμε ερεθίσματα στα παιδιά μας και να τα κατευθύνουμε στα καθαρά μονοπάτια της ομαδικής εργασίας που προωθούν οι αθλητικές και οι πολιτιστικές ομάδες.

Ευχαριστούμε που μέσα από την καρδιά σας γίνεστε αρωγοί αυτού του εγχειρήματος και σας περιμένουμε στις παραστάσεις μας για να διασκεδάσουμε και να διώξουμε μακριά με το γέλιο ότι μολύνει την ψυχή και την καρδιά μας. Καλούμε όλα τα έντυπα ψηφιακά και ηλεκτρονικά μέσα να προβάλουν την παραστάσεις και να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή ως χορηγοί επικοινωνίας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Έ.Μ.Θ.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια