Νεκρός ο ηθοποιός Robin Williams

12-8-2014


Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός Robin Williams βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη βόρεια Καλιφόρνια και οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατροδικαστικών αρχών καταλήγουν στην αυτοκτονία.

















Στα 63 του χρόνια έφυγε ο σημαντικός κωμικός Robin Williams, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βόρεια California. Από τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος οφείλεται σε ασφυξία. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η εκπρόσωπος του Mara Buxbaum ο Robin Williams έδινε μάχη με την κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια. Η οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού επιθυμεί η τελετή να γίνει σε κλειστό κύκλο. Ο R. Williams ήταν από το 2011 παντρεμένος μμε την graphic designer Susan Schneider.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για τον Robin Williams από ένα τηλεφώνημα για ένα ενήλικα ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν ανέπνεε. Λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό του πτώματος του ο επιτυχημένος ηθοποιός είχε θεαθεί στο σπίτι του.

Ο R. Williams είχε κάνει τουλάχιστον δύο θεραπείες απεξάρτησης από τα ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένης φετινής επίσκεψης σε εξωτερικό γιατρό
Εχοντας γεννηθεί στο Σικάγο, τον Ιούλιο του 1951, σπούδασε θέατρο στο Juilliard School πριν ξεκινήσει την πορεία του από τα μικρά clubs.
Ενας από τους πρώτους του ρόλους ήταν στο τηλεοπτικό «Happy Days», για να ακολουθήσει το 1997 ο ρόλος που τον ανέδειξε ερμηνευτικά στο «Good Will Hunting», για τον οποίο κέρδισε το Oscar για τον Β' ανδρικό ρόλο. Η καριέρα του απογειώθηκε μετά την ερμνηνεία στο «Good Morning Vietnam» και το «Dead Poets Society» ενώ συνέχισε με τα «Awakenings», «The Fisher King», «Mrs. Doubtfire», «Bicentennial Man», «Artificial Intelligence: AI», «Insomnia» και τα πιο πρόσφατα «The Big Wedding», «The Angriest Man in Brooklyn» και «The Butler». Είχε δανείσει επίσης την φωνή σου σε πάρα πολλές και επιτυχημένες παιδικές ταινίες κινουμένων σχεδίων.
Αρκετοί διάσημοι εξέφρασαν τη λύπη τους μέσω των social media, ενώ σύμωνα με το ABC7 και ο Barack Obama σε γραπτή δήλωσή του έδωσε τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του ηθοποιού.


Πηγή:www.pathfinder.gr

Σχόλια