"Έσβησε" η δημοσιογράφος Χριστίνα Ζήκα

5-8-2014
















Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ σήμερα το πρωί, η δημοσιογράφος, Χριστίνα Ζήκα, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 57 ετών.
Γεννημένη στη Σπάρτη το 1957, η Χριστίνα Ζήκα σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά η μεγάλη της αγάπη για τον τομέα της δημοσιογραφίας την έστρεψε προς το συγκεκριμένο πεδίο.


Μεταξύ άλλων, εργάστηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ”, στο περιοδικό “ΓΥΝΑΙΚΑ”, ενώ από το 1986 στην εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, ως διορθώτρια. Αργότερα, απασχολήθηκε στις εφημερίδες “SPORTIME” και “ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ”, καθώς και στο περιοδικό “ΜΙΑ”.

 Εκπληρώνοντας το όνειρό της, η δημοσιογράφος που ξεχώρισε για το “πείσμα, την εργατικότητα και την αυταπάρνησή” της όλα αυτά τα χρόνια, θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό όλων. Σύμφωνα με πολλούς, η επαγγελματική της πορεία ήταν παράλληλα, γεμάτη με ήθος, σεβασμό προς τους συναδέλφους και πλήρη προσήλωση στο έργο που είχε αναλάβει. Η κηδεία της πρόκειται να γίνει αύριο, Τρίτη, 5 Αυγούστου στις 11 πμ από το νεκροταφείο Καισαριανής.


Πηγή:www.pathfinder.gr

Σχόλια