ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

28-2014


















 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


 Θέμα: Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων προς τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων



Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Συγχαίρω θερμά τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων του διδακτικού έτους 2013-2014 και εύχομαι ολόψυχα τα χρόνια των σπουδών τους να είναι παραγωγικά και δημιουργικά και να αποκτήσουν όλες εκείνες τις γνώσεις και τις εμπειρίες, που θα τους οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση.

Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος, που για ακόμα μια φορά, οι μαθητές των λυκείων του Δήμου μας, σημείωσαν μεγάλες επιτυχίες και κατάφεραν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε. Η επιτυχία αυτή έρχεται να επιβραβεύσει τις επίπονες προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια της δωδεκαετής τους φοίτησης στην Α' & Β΄ βάθμια εκπαίδευση και την προσήλωσή τους στο στόχο.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς τους, καθώς συνέβαλαν με τη στήριξή τους και τη σωστή διδασκαλία στην επιτυχία τους. Τέλος, θέλω να ενθαρρύνω όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, να συνεχίσουν να προσπαθούν για την εκπλήρωση των στόχων τους. Παράλληλα τους υπενθυμίζω ότι υπάρχουν πολλές ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Για παράδειγμα μια πολύ καλή επιλογή είναι η φοίτησή τους στο Δημόσιο ΙΕΚ που ιδρύθηκε στην πόλη μας, το οποίο έχει εξαιρετικές και ενδιαφέρουσες ειδικότητες και θα τους προσφέρει ένα πτυχίο αναγνωρισμένο από το κράτος και αντάξιο των προσδοκιών τους”.



Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια