Στερεά Ελλάδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά!

10-8-2014

















 Συνελήφθησαν σε περιοχές της Εύβοιας και της Φθιώτιδας, από τις 8-8-2014 το μεσημέρι έως και την 9-08-2014 πρώτες πρωινές ώρες, συνολικά οκτώ άτομα.


Πρόκειται για έξι άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας από 22 έως και 33 ετών , οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα στη πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε το μεσημέρι της 8/8/2014 στη Λαμία, από αστυνομικούς σε έναν 27χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 4,5 γραμμαρίων, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό.

Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε επίσης την 8/8/2014 το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας σε δύο 28χρονους, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, βάρους 2,7 γραμμαρίων.

Στη τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε την 9/8/2014 μεταμεσονύχτιες ώρες, στην 172η χ/θ του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. (στο ύψος των Καμένων Βούρλων ), από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας σε έναν 28χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 19,3 γραμμαρίων.

Τέλος στη τέταρτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στις 9/8/2014 στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας σε δύο άνδρες, ηλικίας 31 και 30 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 33 και 22 ετών, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο 2 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 10,8 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. Οι αστυνομικές έρευνες και επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια