Στη Δομβραίνα-Υλίκη-Χαλκίδα τα γυρίσματα του videoclip της Indila

14-7-2014















Tα γυρίσματα του videoclip της Indila πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα υπάρχουν σκηνές γυρισμένες στη Δομβραίνα, Υλίκη και Χαλκίδα. Δείτε το σχετικό άρθρο

Μαγευτικά τοπία, θάλασσα, ήλιος, ένας παλιός σταθμός τραίνου. Μία εξαιρετική τραγουδίστρια σε ένα κινηματογραφικό βίντεοκλιπ που σε λίγες ημέρες έχει εκατομμύρια views. Όλα αυτά έγιναν στην Ελλάδα! Η Indila είναι μία από τις πλέον πολυσυζητημένες τραγουδίστριες στην Ευρώπη, που γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήρθε στη χώρα μας πριν περίπου ένα μήνα για τον τελικό του «The Voice» και μας μάγεψε με την ερμηνεία και τον χαρακτήρα της. Η Ελλάδα της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, που λίγες μέρες αργότερα επέστρεψε για να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα για ένα εξαιρετικό βίντεο κλιπ. Το τρίτο single από το album της Mini World, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, είναι το «S.O.S». Τώρα κυκλοφόρησε και το video clip σε σκηνοθεσία του Karim Ouaret.

xalkida Το βίντεοκλιπ που θυμίζει ταινία μικρού μήκους γυρίστηκε στην Ελλάδα- και συγκεκριμένα στη Χαλκίδα- από ελληνική εταιρία παραγωγής (STEFI), με ελληνικό συνεργείο και Έλληνες ηθοποιούς.indila Είναι ένα ελληνο-γαλλικό κλιπ, μιας και ο σκηνοθέτης -αλλά και το team που το μόνταρε- είναι Γάλλοι. Στο «SOS» δεσπόζει η πανέμορφη ηθοποιός, Στέλλα Ερμή, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο Peoplegreece.com για αυτή την μοναδική εμπειρία να γνωρίσει την υπερ-επαγγελματία και υπερ-ταλαντούχα, Indila.

«Όταν είδε πόσο την αγαπούν στην Ελλάδα, σκέφτηκε χωρίς δισταγμό να γυρίσει εδώ το επόμενο βίντεοκλίπ της. Το γύρισμα έγινε πριν από περίπου 3 εβδομάδες κάτω από άκρα μυστικότητα, αφού ούτε η δισκογραφική εταιρία, αλλά ούτε και η STEFI ήθελαν να μαθευτεί. Ήμασταν όλοι πολύ προσεκτικοί σε αυτό το θέμα… Η Indila είναι απίστευτη επαγγελματίας. Δεν είχε κανένα σταριλίκι, ήταν πολύ καλή με όλους και ήθελε να έχει άποψη στα πάντα. Τα ρούχα μας, τα μαλλιά μας, είχε γνώμη για όλα, αν και η τελευταία κουβέντα ανήκε στην Ονούρ, την αδερφή της, που είναι και η μάνατζέρ της. Βρισκόταν σε όλα τα γυρίσματα, σε όλα τα locations και μας έδινε οδηγίες. Μακάρι να είχαμε και εμείς εδώ τέτοιους σταρ. Δεν ήταν καμία…κυρία που καθόταν απλά να δίνει εντολές. Μας έδινε ιδέες, είχε πλάκα και μάλιστα ήρθε να μου πει «μπράβο» που σε μια σκηνή έσπασα τα τακούνια μου για τις ανάγκες του γυρίσματος»! indila2


Η Στέλλα μιλάει για την Indila με τόση ικανοποίηση, που φαίνεται ότι ήταν μια συνεργασία που απόλαυσε πολύ:

«Είναι πολύ ανοικτός άνθρωπος, κρατήσαμε φιλική επαφή, αποκτήσαμε προσωπική σχέση και μάλιστα κανονίσαμε να πάμε και για φαγητό, όταν πάω στο Παρίσι. Το πρόγραμμα των γυρισμάτων ήταν εξαντλητικό και όμως, η Indila ήταν εκεί συνέχεια. Στην Ελλάδα έχουμε λίγο τη νοοτροπία του “πάμε γρήγορα”. Σε όλες αυτές τις δουλειές, όση περισσότερη αγάπη δώσεις, τόσο θα φανεί στο αποτέλεσμα. Ήταν μια μοναδική εμπειρία, αυτό που ζήσαμε».

Η Στέλλα εμφανίζεται στο σταθμό του τρένου, «Βικτώρια», σε μια σκηνή που γυρίστηκε στις 22:00 το βράδυ και έπρεπε να προλάβουν όλες τις λήψεις πριν πάει 00:00 και σταματήσει ο συρμός:

«Ο κόσμος κοιτούσε, αλλά δεν καταλάβαινε τι κάναμε. Δεν αναγνώρισαν την Indila, γιατί ενώ ξέρουν πολύ καλά τα τραγούδια της, ακόμα δεν γνωρίζουν τόσο πολύ το πως είναι εμφανισιακά. Προσπαθήσαμε να είμαστε διακριτικοί, αλλά θέλαμε και να πετύχουμε τα σωστά πλάνα»!

Πηγή:tvnea

Σχόλια