Το πιο πολυτελές τρένο στον κόσμο [photos]

9-7-2014
























 Μια ακόμα θεαματική καινοτομία έρχεται για να επιβεβαιώσει τον πρωτοποριακό ρόλο της Ιαπωνίας στις τεχνολογικές ανακαλύψεις. Διάσημη εδώ και χρόνια για το δίκτυο υψηλής ταχύτητας Shinkansen, με τις υπερταχείες αμαξοστοιχίες, η χώρα ετοιμάζεται να λανσάρει το πιο πολυτελές τρένο στον κόσμο!























Η εντυπωσιακή αμαξοστοιχία East Japan Railway Co (JR East),αναμένεται να λειτουργήσει την άνοιξη του 2017 και εκτός από πολυτέλεια θα προσφέρει και τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις στον κόσμο!

Το τρένο στο χρώμα της σαμπάνιας, θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μόλις 35 επιβάτες, ώστε να δημιουργεί την αίσθηση διαμονής σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο. Παρόλο που λίγες λεπτομέρειες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι ψηφιακές απεικονίσεις δείχνουν ότι το τρένο θα διαθέτει ένα γυάλινο βαγόνι για χαλαρωτική παρατήρηση του ταξιδιού, εντυπωσιακή τραπεζαρία και σαλόνι με μπαρ.

















Η διακόσμηση στις 15 σουίτες του και τις δυο deluxe σουίτες δύο ορόφων θα είναι εμπνευσμένη από τα παραδοσιακά ιαπωνικά πρότυπα.

Μπορεί η εταιρεία να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμα τις διαδρομές, που θα εξυπηρετεί το πολυτελές τρένο, είναι όμως σχεδόν σίγουρο ότι προορίζεται για ταξίδια αναψυχής επιβατών που θα βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, ενώ θα περνά από τα πιο γραφικά τμήματα της περιοχής Kanto.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια