Φρίκη στις ΗΠΑ: Γονείς κρατούσαν το αυτιστικό παιδί τους φυλακισμένο μέσα σε κλουβί σκύλου! [photo]

3-7-2014




















 Με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο προσπαθούσαν οι γονείς του παιδιού να ελέγξουν τις κρίσεις βίαιης συμπεριφοράς του γιου τους...

Μια τραγική ιστορία που δεν την χωρά ανθρώπινους νους έχει συγκλονίσει την αμερικανική κοινή γνώμη.

Οι γονείς ενός αυτιστικού παιδιού στην Καλοφόρνια συνελήφθησαν με την κατηγορία πως διατηρούσαν τον 11χρονο γιο τους σε ένα μεγάλο μεταλλικό κλουβί σχεδιασμένο για ζώα. Την συγκλονιστική ιστορία αποκάλυψε ένας γείτονας της οικογένειας που τηλεφώνησε στις αρχές και κατήγγειλε το γεγονός.

Όταν οι αστυνομικοί «εισέβαλαν» στο σπίτι αντίκρισαν το απίστευτο θέαμα. Το κλουβί που βρέθηκε εντός του σπιτιού είχε μέσα ένα στρώμα καθώς και σεντόνια, σύμφωνα με τον υπολοχαγό Μπομπ Νταν.

Όπως δήλωσε ο αστυνομικός, υπάρχουν διάφορες εικασίες σχετικά με το πόσο χρόνο περνούσε το παιδί μέσα στο κλουβί, παρόλο που την ώρα της εφόδου δεν ήταν μέσα σε αυτό. «Φαίνεται πως όσο μεγάλωνε, τα βίαια επεισόδια και οι εκρήξεις αυξάνονταν και πιθανότατα οι γονείς χρησιμοποίησαν το κλουβί ως εργαλείο για να ελέγξουν αυτές τις εκρήξεις και να τον φυλάξουν όση ώρα διαρκούσαν αυτές» δήλωσε.

«Προφανώς, βάζοντας το παιδί μέσα σε ένα κλειδωμένο κλουβί, ακόμη και να κάποιος είναι απελπισμένος για βοήθεια, δεν είναι η καλύτερη μέθοδος δράσης» πρόσθεσε. Οι βιετναμέζοι γονείς, που δεν μιλούν άπταιστα αγγλικά, συνελήφθησαν με την υποψία της παράνομη φυλάκισης παιδιού. Ωστόσο, δεν τους έχουν απαγγελθεί επίσημα ακόμη κατηγορίες. Το παιδί τρεφόταν καλά και ήταν κατά τα άλλα υγιή ενώ τα δύο αδέρφια του, ηλικίας 8 και 10 ετών, ήταν καλά στην υγεία τους, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Και τα τρία δόθηκαν σε προστατευτική επιτήρηση.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια