Πανελλήνιος Πρωταθλητής Motocross ο Φώτης Κόλλιας απο τα Βάγια-φωτο

15-7-2014




















 Ο Βαγαίος Φώτης Κόλλιας μαθητής της Γ' τάξης Γυμνασίου Βαγίων κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross τζούνιορς που διεξήχθη στην Πτολεμαίδα.

Πλήθος αγωνιζόμενων και θεατών, την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 στη Πτολεμαίδα, εντυπωσιάστηκαν από το σύνολο υποδομών σε ένα χώρο που σίγουρα θα αποτελέσει παράγοντα ανάπτυξης σε πολλά επίπεδα και κυρίως στο Ελληνικό Motocross.
Σε αυτό το σκηνικό, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα motocross τζούνιορς στη Πτολεμαίδα,ο δικός μας Φώτης Κόλλιας ξεδίπλωσε την ταχύτητά του και βγήκε πρώτος σε όλη την Ελλάδα στη κατηγορία αυτή.


Ο ανεβασμένος Φώτης Κόλλιας φάνηκε από τα δοκιμαστικά ότι ήταν ένα κλικ ταχύτερος από τους, Σαράντη Μαλακάκη, Άγγελο Βογιατζή και Γρηγόρη Κράβουζανο. Η επίδοση του Κόλλια στα δοκιμαστικά επαληθεύτηκε και στα δυο σκέλη. Στο πρώτο σκέλος ο Κόλλιας έφυγε πρώτος οδήγησε θεαματικά και πήρε μια άνετη νίκη, πίσω του ο Μαλακάκης σε γνώριμα λημέρια επικράτησε του Βογιατζή με τον Κράβουζανο μετά από έναν κακό πρώτο γύρο να ανεβαίνει και να βρίσκεται τέταρτος. Στο δεύτερο σκέλος ο Κόλλιας ήταν πάλι νικητής αλλά το γεγονός που σημάδεψε το σκέλος και τον αγώνα ήταν η πολύ άσχημη πτώση του Σαράντη Μαλακάκη στον τρίτο γύρο. Ο Φώτης Κόλλιας είναι απο τα Βάγια με καταγωγή απο το Λεοντάρι,είναι μόλις 15 χρονών και μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις στο μέλλον.Τα Συγχαρητήρια απο το Permissospress, θα είμαστε δίπλα στο Φώτη και αρωγοί στις προσπαθειές του.


Πηγή:thivaononlihe.blogspot.gr

Σχόλια