Εκτός MEGA η Όλγα Τρέμη

16-7-2014

















 Το προηγούμενο διάστημα έκαναν συχνά την εμφάνιση τους δημοσιεύματα, που μετέφεραν κλίμα γκρίνιας στα ανώτερα διευθυντικά κλιμάκια του μεγάλου καναλιού για τα χαμηλά ποσοστά του δελτίου ειδήσεων κεντρική παρουσιάστρια του οποίου ήταν από το 2005 η Όλγα Τρέμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μέτοχοι του Mega επιθυμούν την παραμονή της Όλγας Τρέμη στο κανάλι και γι' αυτόν το λόγο θα της προτείνουν την παρουσίαση μιας βραδινής εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής προκειμένου να την κρατήσουν στο δυναμικό του καναλιού.
Η αποχώρηση της Όλγας Τρέμη από το κεντρικό δελτίο ανοίγει στο MEGA την κούρσα της διαδοχής με επικρατέστερα ονόματα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον Νίκο Στραβελάκη και από τις γυναίκες δημοσιογράφους του Mega την Μαρία Σαράφογλου και την Ράνια Τζίμα.
Τα ίδια δημοσιεύματα ρίχνουν στο τραπέζι και την λύση της μεταγραφής με την «υποψηφιότητα» της Σίας Κοσιώνη, εφόσον βεβαίως βρεθεί λύση στο «κλειστό» συμβόλαιο που έχει με το ΣΚΑΪ το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Η «ιστορία» πάντως δείχνει ότι το μεγάλο κανάλι έπειτα από μια αποχώρηση κεντρικού παρουσιαστή επιλέγει αρχικά τη μεταβατική λύση, ώστε να κερδίσει χρόνο μέχρι την επιλογή του επόμενου «σταθερού» παρουσιαστή. Ετσι όταν τον Ιούνιο του 2003 αποχώρησε από το Mega ο Νίκος Χατζηνικολάου τον αντικατέστησε προσωρινά ο Αιμίλιος Λιάτσος έως ότου επιλεγεί η Μάρα Ζαχαρέα για το κεντρικό δελτίο.

Το ίδιο συνέβη το 2004, μετά την αντικατάσταση της Μάρας Ζαχαρέα, όταν μεταβατικός παρουσιαστής ανέλαβε ο Νίκος Στραβελάκης έως ότου αναλάβει η Ολγα Τρέμη, το καλοκαίρι του 2005, η οποία ήταν η μακροβιότερη παρουσιάστρια του καναλιού με εννιά χρόνια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.


Πηγή:www.pathfinder.gr

Σχόλια