Ξεχείλισε το ποτήρι! Άγριο ξύλο στα Άχλα ανάμεσα σε Μενεγάκη – Ματέο! Η Ελένη δεν άντεξε άλλο και τον παράτησε!

11-7-2014























 Ο πρώτος τρικούβερτος καβγάς της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου ήταν γεγονός. Αιτία; Η παρουσία παπαράτσι στην αγαπημένη τους παραλία. Τι κι αν η Ελένη τα έβαλε με το φωτογράφο και ανέβασε ακόμη και φωτογραφίες στοInstagram, παίζοντας φουλ επίθεση;


Ο Παντζόπουλος δεν μπορούσε να το χωνέψει με τίποτα, με αποτέλεσμα όλη η Άνδρος να ακούσει τις φωνές του ζευγαριού. Έπειτα από αυτό τον άγριο καβγά, η Ελένη επέστρεψε στην Αθήνα και πέρασαν 15 μέρες για να πάει ξανά στον παράδεισό της, αφού ήθελε να ηρεμήσει κι εκείνη αλλά και ο σύντροφός της και να μην πέσει άλλο λάδι στη φωτιά. Ο Παντζόπουλος έχει αποδείξει ότι προτιμά να ζει μακριά από τα φλας και τις κάμερες. Είναι κάτι το οποίο δεν τον ενδιαφέρει. Και η Ελένη από την πλευρά της προσπαθούσε να «σώσει» τον καλό της και τα παιδιά της από την περιττή προβολή. Τώρα, όμως, που μπαίνει το καλοκαίρι, τα Άχλα έχουν γίνει ο αγαπημένος προορισμός των φωτογράφων.

Ο Μάκης θέλει να ξεφύγει απ’ όλα αυτά, αλλά δεν τα καταφέρνει. Δεν μπορεί να κατέβει ήσυχος ούτε για ένα μπάνιο στην παραλία με την Ελένη και τα παιδιά και τρελαίνεται. Εξάλλου, δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που έστειλε το εξώδικο με το οποίο απαγόρευε τη δημοσίευση φωτογραφιών από το κτήμα του.


Πηγή:athensmagazine.gr

Σχόλια