«Σκάει» άμεσα πρόταση για τον Μανωλά

15-7-2014

















Προχθές ο Μίτσελ υποστήριξε ότι είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει μία έκπληξη πριν από την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τις ΗΠΑ, όπου θα... δώσει σημαντικά φιλικά εν όψει της νέας σεζόν.

Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα αποκτηθεί μόνο κάποιο δυνατό όνομα, αλλά μπορεί να αποχωρήσει και κάποιος από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Κώστας Μανωλάς, τον οποίο χθες στην Ιταλία χαρακτήριζαν ως νέο «Αλεσάντρο Νέστα»! Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες δεν έχουν αναφέρει το παραμικρό, αφού έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα γνωστοποιήσουν το ενδιαφέρον κάποιας ομάδας, μόνο αν επέλθει συμφωνία μαζί της και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να φτάσει μία προσφορά που να αγγίζει ή να ξεπερνάει τα 15 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, είναι πιθανό να «σκάσει» άμεσα μεγάλη πρόταση, αν δεν έχει ήδη γίνει, τα δημοσιεύματα σε όλη την Ευρώπη να έχουν ψηλά το όνομα του 23χρονου κεντρικού αμυντικού. Στη Γερμανία αναφέρουν ότι η Μπάγερν Μονάχου και η Ντόρμουντ εξετάζουν την περίπτωση του διεθνούς άσου, ο οποίος φαίνεται να απασχολεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Αρσεναλ από την Αγγλία. Τον περασμένο Γενάρη η Νάπολι είχε κάνει πρόταση για τον Μανωλά, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Γιουβέντους και της Ρόμα.

Ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε γραφτεί στην Ισπανία ότι υπάρχει και από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση από ομάδες όπως η Ατλέτικο και η Βαλένθια. Τέλος, Πόρτο και Μπενφίκα φημολογείται ότι παρακολουθούν τη συγκεκριμένη περίπτωση.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια