ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: "Μπαμπά, μας σκότωσαν. Άδικα φύγαμε... Να είσαι δυνατός..."

4-7-2014














Βυθισμένος στο πένθος και γεμάτος οργή εναντίον του ανθρώπου που θέρισε δύο ζωές, ο Παναγιώτης Κοντάρας, πατέρας της 24χρονης φοιτήτριας που σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε τροχαίο δυστύχημα.. στην Πάτρα μαζί με τον 23χρονο σύντροφό της, μίλησε στην «Espresso» για το αδικοχαμένο αγγελούδι του, προειδοποιώντας ότι μπορεί να φτάσει στο σημείο ακόμη και να πάρει τον νόμο στα χέρια του, αν η Δικαιοσύνη δεν τιμωρήσει τον ποδοσφαιριστή γνωστής ομάδας, που προκάλεσε τον θάνατο των δύο παιδιών!.

Ο χαροκαμένος πατέρας, κτηνοτρόφος από τις Αχαρνές, άνοιξε την καρδιά του λίγες ώρες προτού συνοδεύσει τη λατρεμένη κόρη του στην τελευταία της κατοικία. Με πόνο ψυχής και όση δύναμη του έχει απομείνει, εκμυστηρεύτηκε όσα του ζήτησε η Εφη να κάνει, όταν τον «επισκέφθηκε» στον ύπνο του λίγες ώρες αφότου είχε ξεψυχήσει...

Το πολυτιμότερο δώρο «Μπαμπά, μας σκότωσαν. Αδικα "φύγαμε"... Να είσαι δυνατός γιατί έχεις πολλή δουλειά μπροστά σου...» του είπε.

Ο πόνος του πατέρα συγκλονίζει και τα λόγια του μοιάζουν με γροθιά στο στομάχι! «Εχασα το πολυτιμότερο δώρο που μου έδωσε ο Θεός. Και παρακαλώ τον νόμο και τη Δικαιοσύνη να δώσουν δικαίωση στο παιδί μου. Διαφορετικά θα το δικαιώσω εγώ!» αναφέρει στο γραπτό μήνυμα που απέστειλε στην «Espresso».



Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια