Θρήνος στη Λαμία: Φωτογραφίες από τον πλάτανο που καταπλάκωσε το παιδάκι - Τι λένε οι κάτοικοι

27-7-2014
















 Από τύχη δεν είχαμε περισσότερα θύματα, αφού κάτω από τον πλάτανο εκείνη την στιγμή έπαιζαν πολλά παιδάκια - Τραγικές φιγούρες οι... γονείς των δυο μικρών παιδιών, που μπροστά στα μάτια τους έγινε το κακό - Στον Εισαγγελέα ο υπεύθυνος πρασίνου του Δήμου Λαμιέων.
Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στις Κομποτάδες Λαμίας. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη το ανέμελο παιχνίδι των παιδιών κατέληξε σε τραγωδία. Ηλικιωμένοι άνθρωποι με δάκρυα στα μάτια λένε ότι το παιδί έφυγε τόσο άδικα και ότι θα έπρεπε τα πλατάνια να έχουν ελεγχθεί και συντηρηθεί.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που είδα και έζησα χθες βράδυ. Από τύχη δεν σκότωσε και άλλα παιδάκια, αφού ήταν πολλά μαζεμένα στο σημείο. Ευτυχώς όταν ακούστηκε το πρώτο κρακ, ένας νεαρός που μιλούσε στο κινητό φώναξε δυνατά και έτρεξαν και γλύτωσαν τα παιδάκια που ήταν από κάτω. Δυστυχώς ο μικρός Μπάμπης δεν τα κατάφερε. Δεν μπορούσαν να σηκώσουν τον κορμό να βγάλουν το παιδάκι...Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτές τις εικόνες.», είπε συγκλονισμένη στο LamiaReport μια γυναίκα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Στις 3:30΄τα ξημερώματα η αστυνομία συνέλαβε τον υπεύθυνο πρασίνου του Δήμου Λαμιέων, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Δείτε φωτογραφίες από την πλατεία των Κομποτάδων και το σημείο που έπεσε ο πλάτανος:











































Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια