Πάτρα: Μηχανή πέρασε πάνω από το… σπασμένο χέρι 8χρονου

5-7-2014
















 Ένα περιστατικό, κατά το οποίο από θαύμα δεν θρηνήσαμε τον χαμό ενός μικρού παιδιού, έμελλε να μετατρέψει το πάνω μέρος της πλατείας Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα, σε… εμπόλεμη ζώνη!
Σύμφωνα με το dete.gr το μικρό παιδί, ένας μικρός όχι πάνω από 8 – 9 ετών, έπαιζε μπάλα στην παιδική χαρά της πλατείας με άλλα παιδιά. Κάποια στιγμή η μπάλα βγήκε στο δρόμο και χωρίς ο ίδιος να προσέξει έτρεξε αυθόρμητα για να την προλάβει με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να… πεταχτεί στη μέση του δρόμου και να παρασυρθεί από διερχόμενη μοτοσικλέτα!


Το σωτήριο στην όλη υπόθεση, ποιο ήταν; Ότι το συγκεκριμένο παιδί, μέρες πριν είχε υποστεί κάταγμα στο ένα του χέρι και οι γιατροί του είχαν τοποθετήσει γύψο. Πέφτοντας στο οδόστρωμα, η ρόδα της μηχανής… πέρασε πάνω από το χέρι του, αλλά στην πραγματικότητα πέρασε πάνω από τον γύψο, με αποτέλεσμα από θαύμα ο ανήλικος να μην πάθει το παραμικρό!

Όλοι έκαναν τον σταυρό τους που μέσα στην ατυχία στάθηκε τόσο τυχερός ο μικρός, ο οποίος σηκώθηκε ενστικτωδώς και έτρεξε με όλη του τη δύναμη προς τη μητέρα του που στο μεταξύ καθόταν σε ένα παγκάκι και κυριολεκτικά δεν είχε καμία επίβλεψη προς το παιδί.
Όμως εκείνη αντί να τον αγκαλιάσει άρχισε να τον χτυπά αλύπητα, δήθεν για να τον τιμωρήσει. Προκάλεσε όμως την οργή όσων βρίσκονταν στην πλατεία.


Πηγή:www.tribune.gr

Σχόλια