Κριμαία, η αφετηρία για την καταστροφή της Αμερικανικής Αντιπυραυλικής Ασπίδας και του Τουρκικού στόλου στη Μεσόγειο

8-4-2014





















 Ενισχύονται τα TU-22M3 Backfire Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε πως στα άμεσα σχέδια του Ρωσσικού Υπουργείου Αμύνης είναι η τοποθέτηση αριθμού μαχητικών αεροσκαφών TU-22 στην χερσόννησο της Κριμαίας.

Κανείς όμως από την Δύση δεν έδωσε σημασία , όσο θα έπρεπε τουλάχιστον , στην συγκεκριμένη κίνηση. Με σημερινό του άρθρο ο Ρώσος στρατιωτικός αναλυτής και γνώστης των Ρωσσικών σχεδιασμών Leonid Narsisian , μας ξεκαθαρίζει λίγο τα πράγματα.

Το TU-22 εκσυγχρονίζεται σε TU-22m3m με εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία θα του δώσουν την δυνατότητα μεταφοράς του νέου πυραύλου Κρουζ Kh-32, ο οποίος θα προσφέρεται και σε ρόλο πυρηνικής κρούσης εκτός της συμβατικής. Ο νέος πύραυλος θα έχει εμβέλεια πάνω από 1.000km και σε συνδιασμό με την μεγάλη εμβέλεια του αεροσκάφους και την δυνατότητα υπερηχητικής πτήσης για αρκετό χρόνο , θέττει όλες τις βάσεις του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη ακόμη και της Αγγλίας συμπεριλαμβανομένης , κάτω από την απειλή θανατηφόρων αεροπορικών πληγμάτων .

Σύμφωνα λοιπόν με τον Ρώσο αναλυτή, η εγκατάσταση των Ρωσσικών αεροσκαφών στην Κριμαία θα εξυπηρετεί τον στόχο της Μόσχας για καταστροφή της αντιπυραυλικής ασπίδας των ΗΠΑ σε Ρουμανία και Πολωνία , ενώ η δεύτερη κύρια αποστολή του , σύμφωνα με την ανάλυση, θα είναι η καταστροφή του Τουρκικού Στόλου την Μεσόγειο !!! Η Μόσχα δηλαδή ξεκαθαρίζει ποιοί είναι οι γεωπολιτικοί της και στρατιωτικοί της στόχοι σε βάθος χρόνου.

Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη , για τις απαιτητικές αποστολές που θα τους ανατεθούν , θα δράσουν ταυτόχρονα με ένα άλλο σύστημα αιχμής . Τον Πύραυλο εδάφους-εδάφους Ισκαντέρ-Μ ο οποίος μπορεί να διαπεράσει την αντιπυραυλική ζώνη των ΗΠΑ ενώ νέες εκδόσεις θα αυξήσουν το δραστικο του βεληνεκές απο τα 500μ στα 2.000 χιλιόμετρα !!!

Η ανατροπή της Παγκόσμιας Ισχύος έχει ήδη δυντελεσθή , οι Ισορροπίες μεταβάλλονται ραγδαία και όλοι αντιλαμβανόμαστε πως ο κόσμος που ξέραμε και γώρίζαμε πολύ απλά δεν υπάρχει. Όλοι εκτός από την πολιτική "νομενκλατούρα" της Πατρίδος μας που κοιμάται τον ύπνο του ... Νατοικού Δικαίου.

Πηγή: www.polemiko-imerologio.gr

Σχόλια