Η φωτογραφία με τη Βαλερί που κράτησε ως ενθύμιο ο Ολάντ

7-4-2014














Χρονολογείται από την 6η Μαΐου του 2012, όταν κέρδισε τις προεδρικές εκλογές…

Μπορεί να την απατούσε επί δύο χρόνια με μία μικρότερή της και να της στέρησε με άκομψο τρόπο τον τίτλο της «πρώτης κυρίας» της Γαλλίας, που τόσο επιθυμούσε, όμως ο Φρανσουά Ολάντ δεν ξεχνά ότι η παλιά του αγάπη τον βοήθησε να εκλεγεί πρόεδρος.

Ο ένοικος των Ηλυσίων χώρισε το «ροτβάιλερ» Βαλερί Τριερβελέρ, όμως κράτησε ως ενθύμιο μία φωτογραφία τους από τις παλιές καλές ημέρες.

Αν και έχουν επισήμως χωρίσει, ο Γάλλος πρόεδρος δεν αποχωρίστηκε στο γραφείο του στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους τη μεγάλη ημέρα της νίκης -6 Μαΐου του 2012-, όταν οι Γάλλοι τον ανέδειξαν πρόεδρο της χώρας.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Closer», το οποίο επικαλείται πηγές του ραδιοφωνικού δικτύου «Europe 1″, στο γραφείο του Ολάντ δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στις φωτογραφίες που κοσμούν το χώρο. Η επίμαχη φωτογραφία βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο που βρισκόταν και όταν ο Γάλλος πρόεδρος ήταν στα… μέλια με τη δημοσιογράφο του περιοδικού «Paris Match» .

Για τις «κακές γλώσσες , όμως, ο Ολάντ δεν καταχώνιασε τη φωτογραφία στο… ντουλάπι, απλά γιατί ήθελε να του υπενθυμίζει τις παλιές δόξες του: τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές του 2012.

Παλιές, καλές στιγμές, που σήμερα αποτελούν μακρινό παρελθόν, αν κρίνουμε από τις δημοσκοπήσεις, που «δείχνουν» ότι η δημοτικότητά του ολισθαίνει συνεχώς .

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια