Νέες βόμβες Κασιδιάρη: «Φωτογραφίζει» καταγραφές με υπουργούς και βουλευτές όλων των κομμάτων

4-4-2014


















 Νέα στοιχεία φωτιά αποκάλυψαν αργά την Πέμπτη το βράδυ στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος.
Και οι τρεις είπαν ότι είχαν συνεχώς επαφές με τον Τάκη Μπαλτάκο, δίνοντας την εικόνα ότι περιφερόταν από βουλευτή σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Όπως είπαν τα δύο λεπτά του βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι μίας από τις συνομιλίες που καταγράφτηκαν.

Και ο Ηλίας Παναγιώταρος εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε, ότι έχει καταγραφεί και η δική του συνομιλία με τον Τάκη Μπαλτάκο, όπου του επιβεβαιώνει ότι ο Χαράλαμπος Αθανασίου πήρε τους ανακριτές όχι μόνο για να μάθει την πορεία της δικαστικής έρευνας αλλά για να παρέμβει στο έργο της.

 Από την πλευρά του ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε ότι υπάρχουν συνομιλίες με βουλευτές από όλα τα κόμματα που εξομολογήθηκαν ότι υπάρχει σκευωρία. Μάλιστα όπως τόνισε υπάρχουν συνομιλίες με βουλευτές της ΝΔ που ευνοούνται από τον Σαμαρά όπου ακούγονται να λένε ότι είναι «αίσχος» η διαδικασία που ακολούθησε ο Αντώνης Σαμαράς στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Τέλος ο Ηλίας Κασιδιάρης άφησε σαφέστατα να εννοηθεί ότι υπάρχει καταγεγραμμένη συνομιλία με τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου γι αυτό και παραδέχεται δημόσια ότι επικοινώνησε με τους ανακριτές την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα.

Πηγή:www.tribune.gr

Σχόλια