Φρικτό έγκλημα στον Βύρωνα -Τον τύφλωσε η ζήλια και πέταξε από το μπαλκόνι την σύντροφό του

4-4-2014















 Σοκ προκαλεί το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε στον Βύρωνα με δράστη έναν 26χρονο, ο οποίος πέταξε την 28χρονη Ρωσίδα φίλη του από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Ο «συναγερμός» στις Αρχές σήμανε στις 30 Μαρτίου όταν η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε μετά από πτώση από μπαλκόνι 5ου ορόφου. Ωστόσο, έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε πως πίσω από την υπόθεση κρυβόταν ο ίδιος ο σύντροφός της, επίσης ρωσικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ζευγάρι είχε συχνά έντονες λογομαχίες, καθώς ο δράστης ζήλευε την 28χρονη, η οποία εργαζόταν σε μπαρ. Παρά το γεγονός ότι εκείνος προσπαθούσε να την πείσει να σταματήσει τη δουλειά, η άτυχη γυναίκα αντιδρούσε. Ηταν 30 Μαρτίου όταν ο 26χρονος πήγε στο σπίτι της 28χρονης, στον Βύρωνα, και μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν μεταξύ τους, την έσπρωξε και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον 26χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια