Νέα στοιχεία για την εσωτερική οργάνωση της Χρυσής Αυγής

11-4-2014



















 Πρόκειται για χειρόγραφο βιβλίο, που κατασχέθηκε στο σπίτι του προφυλακισμένου βουλευτή του κόμματος, υπαρχηγού Χρήστου Παππά

Νέα στοιχεία που σχετίζονται με την εσωτερική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, από τα οποία προκύπτει ο απόλυτος ρόλος του αρχηγού της και η εθνικοσοσιαλιστική της δομή, περιήλθαν στις ειδικές ανακρίτριες που ερευνούν τις κατηγοριές για την εγκληματική δράση.

Πρόκειται για χειρόγραφο βιβλίο, που κατασχέθηκε στο σπίτι του προφυλακισμένου βουλευτή του κόμματος, υπαρχηγού Χρήστου Παππά, στην Ανατολή Ιωαννίνων. Στο βιβλίο γίνεται διαχωρισμός μεταξύ της " Χρυσής Στοάς", της "Χρυσής Αυγής" και του "Λαικού Συνδέσμου".

Αναλυτικότερα, όπως παρουσιάζεται στο σχεδιάγραμμα, στο κεφάλαιο «Χρυσή Στοά» ο υπότιτλος που συνοδεύει αναφέρει, «Μυητική εταιρεία εκπομπός ομάς» της Χρυσής Αυγής. Στο κεφάλαιο με τον τίτλο «Χρυσή Αυγή» διασαφηνίζεται ως «κίνηση για τη μελέτη της ευρωπαϊκής πολιτιστικής δημιουργίας» και τέλος, ο «Λαϊκός Σύνδεσμος» αναλύεται ως «πολιτική κίνηση για την έρευνα της σύγχρονης ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής». Τα αρχικά SS εμφανίζονται σε κάθε σελίδα του οργανογράμματος.

Πηγή:voria.gr

Σχόλια