ΗΠΑ: Επί μια δεκαετία σκότωνε τα νεογέννητα βρέφη που έφερνε στη ζωή!

15-4-2014


















 Επί μια δεκαετία σκότωνε τα νεογέννητα βρέφη που έφερνε στη ζωή η 39χρονη Μέγκαν Χάντσμαν στη Γιούτα των ΗΠΑ ενώ ήδη είχε άλλες μεγαλύτερες κόρες. Την υπόθεση ερευνά... η αστυνομία της Γιούτα, όπου βρέθηκαν τα πτώματα των βρεφών τα οποία θανατώθηκαν σε διάστημα 10 ετών από το 1996 έως το 2006.

Τα νεογέννητα βρέθηκαν μέσα σε χαρτοκιβώτια. Ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας, ειδοποίησε την αστυνομία για ένα νεκρό βρέφος στο σπίτι, όπου ζούσε παλαιότερα με την τότε σύζυγο του, στην μεσοαστική περιοχή Πλέζεντ Γκρόουβ, νότια του Σολτ Λέικ Σίτι. Όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν τον χώρο βρήκαν άλλα έξι πτώματα, στο γκαράζ του σπιτιού. Το σπίτι όπου βρέθηκαν τα πτώματα ανήκει στους γονείς του εν διαστάσει συζύγου.

Οι γείτονες, σοκαρισμένοι από την αποκάλυψη, απορούν πως τα μεγαλύτερα παιδιά της γυναίκας που εξακολουθούν να ζουν σε αυτό το σπίτι δεν γνώριζαν ότι η μητέρα τους ήταν έγκυος ή δεν είχαν παρατηρήσει κάτι ύποπτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδουν τα διεθνή δίκτυα, η αστυνομία δεν θεωρεί ότι ο εν διαστάσει σύζυγος, γνώριζε την κατάσταση. Όταν δημοσιογράφοι τον ρώτησαν πως μπορεί να αγνοούσε την κατάσταση ενώ ζούσε μέσα στο σπίτι, ο ίδιος απάντησε: «Αυτή είναι η ερώτηση για το βραβείο των χιλίων δολαρίων. Εντυπωσιακό».

Από την ιατροδικαστική εξέταση των πτωμάτων θα διακριβωθούν τα αίτια θανάτου τους. Από τα δείγματα DNA που ελήφθησαν από τη γυναίκα και τον εν διαστάσει σύζυγό της θα καθοριστεί αν τα παιδιά είναι δικά τους, όπως εκτιμά η αστυνομία.

Οι τρεις κόρες της 39χρονης εξακολουθούν να διαμένουν εκεί, σύμφωνα με τα όσα είπε στην εφημερίδα The Salt Lake Tribune μία επί σειρά ετών γειτόνισσα, η Σάρον Τσίπμαν, η οποία πρόσθεσε ότι οι μεγαλύτερες κόρες είναι περίπου 18 με 20 ετών και η μικρότερη 13.

 Πηγή:pathfinder.gr

Σχόλια