ΗΠΑ: Επιχειρηματίας βίαζε και κακοποιούσε 13χρονη επί τρεις ημέρες

10-4-2014
















 Σε κάθειρξη 17 ετών καταδικάστηκε ο Nicholas Cheese, ένας 27χρονος επιχειρηματίας από την Βρετανία, για τη σεξουαλική κακοποίηση... μιας 13χρονης στο Μέιν των ΗΠΑ.

 Ο κατηγορούμενος ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στο 13χρονο κορίτσι το οποίο το κρατούσε επί τρεις ημέρες στο δωμάτιο ενός μοτέλ βιάζοντάς το και κακοποιώντας το φριχτά. Ο Nicholas Cheese, σύμφωνα με όσα προέκυψαν στη δίκη γνώρισε διαδικτυακά πριν ένα χρόνο τη 13χρονη μέσα από ένα chat room θαυμαστών του Harry Potter.

 Ο 27χρονος αφού την παραπλάνησε σχετικά με τις προθέσεις του, με αφορμή ένα επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ, έκλεισε μαζί της ραντεβού σε ένα μοτέλ. Εκεί επί τρεις συνεχείς ημέρες υπέβαλλε την ανήλικη σε σεξουαλικές πράξεις τις οποίες, σύμφωνα με τον δικαστή, «ακόμα και ενήλικοι θα αρνούνταν». Μάλιστα φρόντισε να καταγράψει το βιασμό της ανήλικης σε βίντεο. . 

Το βιασμό κατήγγειλε στις αρχές ο πατέρας της 13χρονης και οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον επιχειρηματία και να τον οδηγήσου ενώπιον της Δικαιοσύνης. 


Πηγή:directnews.gr

Σχόλια